Sjoko kuler med nøtter

31 jan
31/01/2018


Ta grep og stopp søtsuget! Mitt beste tips er å ta grep om inntaket av for mye sukker. De aller fleste vil oppleve at kroppen fungerer bedre. Sliter du med magen, slitenhet eller betennelsestilstander i kroppen er sukker bare næring til alle de negative bakteriene. Jeg lager noenganger nøttebarer og sjokoladekuler som jeg har i fryen, så hvis jeg er skikkelig fysen på noe godt til teen min eller etter middag tar jeg meg en kule.

Passe søt, passe god rå sjokolade smak og litt bitter.

Jeg bløtlegger nøttene natta over, og lager gjerne litt store porsjoner så jeg kan lage flere ting når jeg først er i gang. Nøttene skyller jeg og så legger jeg de på et hånkle så de tørker seg litt. Det finnes mange ulike oppskrifter på sjokolade kuler man kan lage selv, finn smaker du liker og komponer dine egne!

2,5dl nøtter – mandler og cashew mal de med 4 dadler, 2ss rå kakao, 1ss lucuma, litt flak salt i en foodprosesor, ha blandingen i en bolle og bland inn 2 ss rista sesamfrø. Rull så små kuler av deigen og rull kulene i kokos før du fryser dem.

Lykke til!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *