Puss med bambus!

11 mar
11/03/2018

Det er mye snakk om plastikk fortiden, og tannbørster er noe vi kaster mye av. Bare i Norge kastes over 15 millioner plast tannbørster hvert år, det er mye! Problemet med plast er at det kan ikke nedbrytes naturlig i naturen, og veldig ofte havner plastiken der den ikke skal være.

Vi fikk verdens kuleste julegave! Vi fikk to poser med frø vi kunne spire og en tannbørst ehver i familien vår, tannbørstene var i bambus. Jeg ble så glad da jeg fikk den julegaven! Det var en så gjennomtenkt gav, og noe vi virkelig hadde bruk for. Her om dagen fant jeg bambus tannbørste i vanlig dagligvarebutikk! Hvor kult er ikke det! Jeg mener jo det bør være en selvfølge at miljøvennlige alternativer er lett å få tak i, men dessverre er det ikke sånn. Så at butikkene har begynt ta inn slike produkter er supert!

Det finnes ikke BPA eller andre miljøgifter i bambustannbørstene. Man kn også kompostere skaftet eller brenne det. I vanlige tannbørster er det BPA i busten og Trklosan i håndakene, begge stoffer er kjent for å være kreftfremkallende. Bambustannbørstene kommer også i komposterbar embalasje!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *