Nyttårsforsettet

05 jan
05/01/2018

Har du et nyttårsforsett? Veldig mange vil gjerne komme i form på det nye året, kanskje spise mindre søtsaker og gjerne være mer ute på tur…jeg må innrømme at nyttårsforsetter det har jeg gitt opp for lenge siden, jeg bare føler de renner ut i sanden og så var den fine tanken og ideen forsvunnet på havet!

Jeg har allikevel satt meg noen mål for dette året! Jeg er jo øko bonde, og opptatt av å leve reint og sunt. Dette året skal jeg prøve å leve litt mer miljøvennlig og velge varene jeg kjøper med omtake for naturen. Det e rikke lett på alle områder, men jeg har tenkt å begynne litt og litt. F.eks er jeg ganske flink til å huske tøyposer når jeg skal på butikken, i år har jeg tenkt å bli ennå flinkere. Det er veldig mange som nå begynner å bli bevisste sitt plastforbruk, og når gode produkter begynner produsere miljøvennlig embalasje blir jeg glad! De siste dagene har jeg lagt merke til at flere butikker har hevet plastposegebyret sitt, så nå koster det mye mer å få med en pose hos endel kjeder og butikker. Butikkene kommer til å tjene ganske mye mer på dette, men hvis det kan hjelpe på bruken av poser er det bra.

C er norskproduserte såper som ikke inneholder kjipe stoff. Serien er laget fordi Caroline faktisk ikke lenger ville kjøpe det hun fant i butikkhyllen. Samtidig er det tydelig å se at skaperen av disse produktene er opptatt av stil og design. Økologiske produkter trenger nemlig ikke være kjedelige! Vi skal prøve bruke mindre plast dette året, det trengs noen grep og endel bevissthet, for det er lett å glemme ta med seg tøyposen på butikken, og så har vi bestemt oss for å være mer bevisst på hvilke produkter vi kjøper og bruker til hus og hjem. Sjekk ut C her.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *