Når du prøver å skjule noe…

13 okt
13/10/2017

Det er det som er herlig med dyr! De er så mye smartere en vi tror. Ta katten…som kommer hjem med måker, rotter, mus og lemmen….han har knaska og spist, men får deg til å tro at han er døds sulten…Jeg var en gang på sanking…ja saue sanking…jeg må innrømme at jeg er ikke så godt kjent i fjellene her, men jeg liker å tro det! Jeg møtte opp på sanking, akkurat slik de eldre staute bøndene gjør. Jeg hadde jo overtatt gården for et års tid siden og gledet meg til å gå i fjellet. Siden jeg var yngst og ergo sprekest fikk jeg et av de bratteste partiene. Jeg gikk på med friskt mot, fant en sau med lam gjorde jeg også. Problemet oppsto da jeg kom ned i det skogskledde partidet på hjemmveien! Der er det ganske mye kratt og skog. Stiene er vanskelig å følge, ofte er det bare dyretråkk som plutselig opphører. Jeg hadde rett og slett ikke peil på hvor jeg var, men jeg hadde jo med meg en sau….så jeg bestemte meg bare for å la hun bestemme hvor vi gikk. Jeg så vel rimelig dum ut der jeg dilta etter sauen og lammene hennes, men jeg kom hjem. Ja jeg kom faktsik rett ned til der de andre sankerne møttes. Sauen visste nemelig at nå skulle hun hjem, og hun kunne veien! Dyr er fantastiske! En skjult skatt er lett å finne!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *