Lakriskuler med anis

16 feb
16/02/2018

Når vi først er i snop og nøtteland, hvorfor ikke bare kjøre på med å bløtlegge litt flere nøtter og lage litt flere snopekuler samtidig. Det er skikkelig digg å ha i frysen og det hjelper faktisk på søtsuget! Ønsker du deg en sjokoladebit til kaffe, så hent deg et par kuler og kos deg med dem. Jeg har også laget litt større nøttebarer som jeg har med meg i veska når jeg blir sulten, på reise eller tur. Siden jeg ikke bare kan kjøpe meg noen kjapp mat hvor som helst når jeg er ute på ting er dette en redning mot hodeverk og lavt blodsukker!

Lakriskuler med anis:

2,5dl nøtter bløtlagt over natta og vasket
2 ss kokosolje
1ss anisfrø
1ss lakridspulver
1ss rå kakao
1 klype salt

Kjør alt i en maskin med kniver og rull små kuler du putter i frysen! La de tine litt før du spiser de til en god kopp te!
Lykke til!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *