Gutta på haugen! Setter spor!

06 aug
06/08/2017

Det er de gutta på haugen! De setter spor langt inn i hjerterota! Jeg savner dem ualminnelig mye, de gav meg så mye glede og mange morsomme stunder! De hadde personlighet og pågangsmot, de kunne stange meg ned på flekken, men som regel var de aller mest kosete, lojale og lekne!

Han her var en skjønnhet! Kommer aldri til å glemme hans vakre holdning og han gode lynne. Han var super snill og veldig stilig!

Storegutt! Min kjæreste Storegutt! Da jeg fikk han var jeg lykkelig! De flotteste horna, den stolteste holdningen og en av de mest kjelene værene jeg har hatt! Han kommer jeg alltid til å savne!

Han her, en skikkelig fredlig type! alltid på vakt oppe på haugen. Aldri kontaktsøkende, men alltid stolt og mektig! Respekt! Jeg har alltid følt og behandlet han med respekt! Det fortjener han!

Min elskede Gulli! Jeg har aldri grini så mye over en sau før som da jeg mistet deg! Du kom til meg som en ung gutt, hadde vært ale lam og var ganske tam, men litt forsiktig. Jeg behandlet deg med respekt og sammen ble vi et veldig stabilt team. Jeg stolte på deg, du stolte på meg. Vi lekte, gikk turer…du ble min egen lille hund. Du var løsningorientert, munter og verdens gladeste vær! dessverre ble du utsatt for en ulykke og døde alt for alt for tidlig fra meg!

Min aller aller første beste venn! Store Gutt het du også! Vi ble venner på beite! Du spiste all restematen min. Vi satt i bakkane og nøt vær og vind, kikket på fuglene og utsikten. Du pleide komme bak meg og stikke mulen din inn under armen min og sånn sto du i timesvis. Du var min rekreasjon, min trøst og mitt selskap! Når gamlebonden var litt sen med saueklippen tok jeg saksen i egenhånd og stusset deg. Du elsket det! Alt var kos for deg.

Gutta på haugen! dere kommer aldri til å bli glemt!!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *